INVESTORS CORNER |
За нас


Член на:
evca hvca
GLOBAL FINANCE е водеща компания за инвестиции чрез дялово участие в Югоизточна Европа.

Основана през 1991 година в Атина като независима инвестиционна компания, GLOBAL FINANCE е пионер в областта на инвестирането чрез дялово участие в региона. Дейностите й се състоят в управление на фондове за дялов капитал, недвижими имоти и консултантски услуги.

GLOBAL FINANCE управлява няколко фонда, всеки от които е с ясно определен географски и инвестиционен фокус.

Фирмата акцентира върху финансирането на изкупувания (management buy-outs, leveraged buy-outs и други), както и разрастването на динамично развиващи се компании с регионални планове за развитие. GLOBAL FINANCE участва активно в управлението на портфолио компании и обикновено излиза от проекта в срок от 3 до 5 години след първоначалната инвестиция.

 Въз основа на своите отлични познания и дългогодишен инвестиционен опит в страните от Югоизточна Европа, през 2005 година GLOBAL FINANCE създаде нов фонд за недвижими имоти, който цели инвестиции в търговски и индустриални имоти основно в България, Румъния и Сърбия.

 Партньорството с GLOBAL FINANCE означава много повече от достъп до капитал, то означава още и достъп до акумулиран опит, широка мрежа от бизнес контакти и ресурси. 

За повече иноформация можете да посетите официалния уеб сайт на фирмата: www.globalfinance.gr

 
(c) Copyright 2005, Global Finance - Creative Marketing S.A. Site Map | Terms of Use      Designed by Katana